Photo by Rollinstone photography

7e plaats bij de Sonchaux Acro Show!

26 Augustus 2019   |   door Luke de Weert

Het was voor mij de eerste keer om deel te nemen aan de Sonchaux Acro Show! Dit jaar maakte het evenement geen deel uit van de Acro World Tour maar was het een Acro Show/competitie op zichzelf.

De format in deze wedstrijd is het battle format. 2 piloten vliegen samen op het zelfde moment en de jury zal in dezelfde run zien wie de run beter vloog en een betere landing heeft.

Mijn eerste battle was tegen Tim Alongi. Ik heb mijn run perfect uitgevoerd, waar Tim er niet in slaagde één trick vloeiend uit te voeren, maar hij maakte zijn landing veel beter dan de mijne! Het was close, maar hij won de eerste battle. Mijn tweede battle was tegen Mathys Fornasier, en de derde tegen Geatan Doliguez waar ik beide battles won en me kwalificeerde voor de kwartfinales.

Mijn laatste battles waren tegen Andres en Bicho. Ik verloor helaas beide battles. Mijn laatste battle was tegen mijn teamgenoot Lukas Neu. Omdat het geen officiële FAI competitie was, waren we van plan om een synchro-run te doen in plaats van een battle en het publiek te verrassen! Het liep perfect af en iedereen vond het super tof om te zien!

RedBull AcroCross
RedBull AcroCross
RedBull AcroCross

Photo's by Rollinstone photography